8.29.2008

Strul och bilder...

Bara för att jag nu hade med mig kameran till jobbet igår och faktiskt fotade lite... så fungerar inte internet när jag kommer hem! Inte heller kanalerna gick att kolla på! Jag fick alltså överleva en hel kväll med endast ettan, tvåan, fyran och svt 24! JAG!??! Det medförde iofs att jag kom i säng i någorlunda vettig tid för en gångs skull. Inget ont som inte för nåt gott med sig...eller?!
Blev uppvaktad av en söt farbror vid bussen igår också... han berömde min utstyrsel som elegant och var så glad att se en "så vacker tjej såhär på morgonen" =) sen fick jag sällskap med honom hela vägen till hornstull, där han skulle gå av. Han skulle till tandläkaren. Bless.

Efter mkt telefonkö och 250 kronor har jag nu åter igen mina älskade tv-kanaler och internet funkar som det ska igen, tydligen.
Så här kommer mina kort som skulle kommit upp i går....





Från betongen....























till myllan!



















För att få lite mer spänning i vardagen så skar jag upp ovansidan av foten i morse också. Råkade fastna, vad jag trodde var, en sten under foten... så jag skulle liksom lite smidigt skrapa av den på andra foten... Men det visade sig att det var inte en sten utan en glasbit. Så jag skar upp ett fint jack på foten och det blödde för kung och fosterland! Smidigt. Det gäller att leva lite on the edge...

Nu ska jag käka vidare på min krabba! Mummma.

1 comment:

Anonymous said...

krabba:P fånigheter...